(1/2)

Gazdikereső kutyák

Szellő

Szellő 2019.01.08 születésű Husky keverék kan kutya. Más kutyákkal jól kijön, cicákkal összeszoktatható. Kedves, bújós, családi házba kinti-benti tartással, oltva, chipezve, IVARTALANÍTÁSI kötelezettséggel fogadható örökbe. (Még csak kiválasztható) Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben

Száva

Száva 2019.01.08 születésű Husky keverék kan kutya. Más kutyákkal jól kijön, cicákkal összeszoktatható. Kedves, bújós, családi házba kinti-benti tartással, oltva, chipezve, IVARTALANÍTÁSI kötelezettséggel fogadható örökbe. (Még csak kiválasztható) Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben

Gigi

Egyesületünk segítségét kérték, egy 1 hónappal ezelőtt Répcelak közelében egy földúton talált kb. 2018.06.születésű yorkie-tacsi jellegű szuka miatt Chipje nincs, azóta sem kereste senki. A megtalálók nem tudták tovább tartani. Bolhás, férges és a szőre nagyon elhanyagolt, több helyen össze volt filcesedve. Parazitamentesítése és kozmetikázása megtörtént, oltási programja megkezdődött. Ivartalanítás után, oltva, chipezve csak és kizárólag lakásban tartással fogadható örökbe. (Még csak kiválasztható)

Mira

Mira  2012-es születésű német vizsla keverék szuka kutya. Kedves, bújós, barátságos, szobatiszta, nem rombol. Családi házba kinti benti kutyának, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe. Kan kutyával és cicákkal összeszoktatható, kisgyerek mellé nem ajánljuk, a nagyobb gyerekeket és felnőtteket szereti. Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben

Nyaki

Nyaki 2010.04.25 születésű spicc keverék szuka, 10 kg kiskutya, olyan, mint egy törpe németjuhász. Kutya és macska kompatibilis, embereket imádja, szófogadó, szobatiszta és nem romból. Nagyon kedves, bújós, igazi álomkutya. Oltva, chipezve, ivartalanítva csak és kizárólag lakásba való tartással fogadható örökbe. Segítsetek neki mielőbb egy gazdit találni!!!!!
Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben

nyaki

Maja

Közvetített gazdikereső !
Gazdit keres Maja !
Staffordshire terrier ivartalanított szuka, 2013.01.07-i születésű, oltott, chippes, barátságos kutya !
Érdeklődni az egyesületünknél üzenetben lehet !

Hero

Hero S.O.S. gazdikeresőnk!
Születési idő: kb 2016 október
Neme: Ivartalanított kan
Fajta: Staff keverék
Oltásokkal, Chippel, és parazita mentesítve
Nem árulunk zsákbamacskát! Igen Hero nem egyszerű, kell vele foglalkozni, kell Őt tanítani, fegyelmezni. Az élet iskoláját már elkezdte, és nagyon szépen halad.
Sztori: Hero-t egy szántóföld közepén szedte össze egyik önkéntesünk, aki nem fogadhatta, mert egyik kutyájával összemartak, így a kutya menhelyre került. Hero a kennelt, bezártságot elég rosszul viseli, feszült, ideges lesz a rácsoktól, de mihelyst kikerül az erdős, mezős sétálós közegébe, egy nagyon kedves és nyugodt társsá változik. Így két önkéntesünk vállalta, hogy minden nap sétálnak vele, szocializálják, foglalkoznak vele, azonban megváltozott munkarendjük és a korai sötétedés nagyban nehezíti a lányok dolgát. Hero az elmúlt egy hónapban sokat fejlődött, de még messze a kitűzött cél. Szukákkal már sétáltatható együtt, a kanokkal azonban még nem ápol jó viszonyt. Heronak mielőbb szüksége van EGY saját gazdira, aki tovább rehabolhatja a kis lelkét. Hero még fiatal, nagyon energikus, aki mellől hiányzik egy erős jellemű vezető, egy Alfa. Lehetőleg egyedüli kutyának ajánljuk, emberekkel kedves, cicákkal nem barátságos. Szeret autózni, enni, sétálni a szabadban, a vadak nyomát szimatolni, labdázni és pocakot simiztetni.
Mi úgy gondoljuk, ha kikerülne a rácsok közül, könnyebb lenne vele, neki. Kérjük csak olyan gazdijelölt jelentkezzen, aki vállalja a tanulást, foglalkozást, és mindenképpen erős, határozott jelemmel, kutyás tapasztalattal bír.
KUTYAISKOLA ERŐSEN AJÁNLOTT!!
Bővebb info üzenetben, vagy 0670/316 12 71 vagy 30/ 3 907 908

hero

Hópihe

Püspökmolnáriban kóborolt. 2017.nov. születésű keverék szuka kutya. Aktív, játékos, kedves, más kutyákkal jól kijön, cicákkal való kapcsolata nem ismert, embereket imádja. Sok foglalkozást igényel, kutyaiskola javasolt. Családi házba, kutyatárs mellé ajánljuk. Oltva, chipezve és ivartalanítva örökbe fogadható. Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben

hopihe

Maci

Maci  2014-es születésű KÁJ-németjuhász keverék nagytestű kan kutya. Sajnos újra gazdikereső. Kedves, barátságos, vidám, jó házőrző, szobatiszta, más kutyákkal jól kijön, embereket imádja. Bombabiztos és szökésmentes kerítés szükséges, viharban fél. Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe. Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben.

Cesar

Cesar -a 8-as főúton talált kutyus- szőrét rendbe tettük. A “nyakörve”, ami egy derékszíj volt, teljesen kidörzsölte a nyakát, egy dróttal volt összefogva, úgy kellett levágni. A mellkasában egy légpuska lövedéket találtunk, a lábán az oldalán és a végbélnyílásán daganat van. A szőre több helyen össze volt rasztásodva, úgy kellett lebontani, a farkán és a mellkasán szintén, így nagyon rövidre le kellett vágni a szőrt. A hátsó lábát már szépen használja, úgy tűnik nincs nagy baja. Viszont innentől már nem keressük a gazdáját. Amint egy kicsit megerősödik megműttetjük, a daganatokat eltávolítják és utána egy szuper gazdit keresünk ennek a tüneményes kutyafiúnak!
Aki szeretné támogatni Cesar ellátását és orvosi költségeit, az megteheti a Savaria Takarékszövetkezet 72100251-14956935-00000000IBAN: HU64 7210 0251 1495 6935 0000 0000 SWIFT: TAKBHUHBXXX számlaszámra való utalással! A segítséget előre is köszönjük!

Older posts