(1/2)

Ebben az albumban az aktuális gazdikereső felnőtt kutyáink találhatók. Gazdikeresőink egy része ideiglenes befogadóknál, másik része menhelyünkön van. Gazdikereső kutyáinkra bemutatkozó levéllel lehet jelentkezni az info@aveanimals.com e-mail címen. Első körben ki kell tölteni egy kérdőívet, valamint mellékeljük az örökbefogadás menetét (mindkét dokumentum megtalálható az oldalon is). A kérdőív visszaküldése után van lehetőség személyes találkozóra. Menhelyünkre csak időpont egyeztetéssel lehet kijönni. Az ÖRÖKBEFOGADÁS MENETÉT kérjük olvassa el oldalunkon!! Megértésüket köszönjük!

Gazdit keres Félix!

Gazdit keres Félix!
2014-es születésű beagle keverék kan kutya.
Nagyon kedves, barátságos, nyugodt. Gazdája költözés miatt adta le. Pórázon szépen sétál, nem rombol, szobatiszta. Kutyákkal összeszoktatható. Cicákkal való viszonya nem ismert. Lakásba vagy családi házba kinti-benti kutyának, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.
Érdeklődni privát üzenetben lehet!

Gazdit keres Gabi!

Gazdit keres Gabi!
2022.09 születésű közepes méretű keverék szuka kutya. A Gencsi menhely előtt a főúton találták, chipje nem volt és nem kereste senki. Az elején mindentől félt, ha hozzáért valaki, a nyakörvtől, póráztól. Most már szépen sétál pórázon és pusziosztó kutya lett.
Nagyon kedves, barátságos, aktív, játékos. Kutyaiskola javasolt. Pórázon szépen sétál, nem rombol, szobatiszta. Kutyákkal összeszoktatható. Cicákkal való viszonya nem ismert. Lakásba vagy családi házba kinti-benti kutyának, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.
Érdeklődni privát üzenetben lehet!

Gazdit keres Ronnie!

Gazdit keres Ronnie!
2021-es születésű francia bulldog jellegű kan kutya.
Nagyon kedves, barátságos, bújós. Szuka kutyákkal összeszoktatható. Pórázon szépen sétál, nem rombol, szobatiszta. Cicákkal való viszonya nem ismert. Lakásba vagy családi házba kinti-benti kutyának, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Gazdit keres Tia!

Gazdit keres Tia!
2022.januári születésű közepes méretű keverék szuka kutya. Toronyból mentettük a kölykeivel.
Nagyon kedves, barátságos, játékos kutya. Lakásban nem rombol, szobatiszta. Kutyákkal összeszoktatható. Cicákkal való viszonya nem ismert. Családi házba kinti-benti kutyának, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.
Érdeklődni privát üzenetben lehet!

Gazdit keres Bojti!

Gazdit keres Bojti!
2019es születésű kistestű, talán máltai jellegű keverék kan kutya. Egy éjszaka ment be egy bucsui ház udvarára ez az aprócska, 5 kilós kan. Biztosak voltunk benne, hogy pillanatok alatt hazajuttatjuk a chipje alapján. De sajnos az nem volt benne. Gondoltuk keresni fogják a gazdái, de az sem történt meg. És nem értjük, hogy hogyan tud valaki elveszíteni egy ilyen kis csodát. Eleinte nagyon félénk volt, de hamarosan rájött, hogy itt mindenki szereti és hamar kijött az igazi természete, nagyon kedves, tündéri, szobatiszta kutya. Más kutyákkal jól kijön, sőt nagyon kötődik hozzájuk, így optimális eset lenne, ha az örökbefogadó gazdinál élne egy másik kutya.

Gazdit keres Diesel!

Gazdit keres Diesel!
2020-as születésű nagytestű bull típusú kan kutya. Volt gazdái eladták a parkerdei telküket és a kutyát ott hagyták láncon csontsoványan. A telek új tulaja etette és próbált gazdát találni neki. A tekintélyt parancsoló külső mögött egy végtelenül kedves, pusziosztó, nyugodt és kiegyensúlyozott kutya van. Embereket imádja, gyerekeket is szereti, szuka kutyákkal szoktatható. Iszonyatosan meg akar felelni, könnyen és gyorsan tanul. Pórázon az elején húzott, de nagyon gyorsan megtanult szépen sétálni. Kedves, barátságos, nyugodt, szobatiszta, nem rombol. Határozott gazdit keres, aki mellett egy álom kutya lesz. Lakásba vagy családi házba kinti-benti tartással, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.
Érdeklődni privát üzenetben lehet!

Gazdit keres Liza!

Gazdit keres Liza!
2011-es születésű pekingi jellegű szuka kutya. Gazdái költözés miatt adták le. Kutyákkal összeszoktatható, cicákkal való kapcsolata nem ismert, kisgyerek mellé nem adjuk. Idegenekkel bizalmatlan, nyugodt, nem rombol, szobatiszta. Lakásba vagy családi házba kinti-benti tartással, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.
Kihívásokat kedvelő gazdit keres, mert bár az idő nagy részében cuki és kedves, nem mindent tűr el, pl. a kozmetikázást, fésülést kimondottan nem kedveli. Az ételét, ágyát is nagyon félti, adott esetben bevédi.
Érdeklődni privát üzenetben lehet! 

Gazdit keres Szuszi !

Gazdit keres Szuszi !
2019. januári születésű újfundlandi jellegű szuka kutya. Nagyon barátságos, kedves, bújós, aktív kutyus. Embereket szereti, más kutyákkal egyelőre úgy tűnik, hogy nem jön ki, cicákkal való viszonya nem ismert. Pórázon szépen sétál, szobatiszta, nem rombol.
Oltva, chippezve, ivartalanítva, családi házba korlátlan bejárással fogadható örökbe.
Érdeklődni: Privát üzenetben lehet.

Gazdit keres Vanillia!

Gazdit keres Vanillia!
2021.05 születésű nagyobb méretű tacskó keverék szuka kutya. Volt gazdája agyon akarta verni az előző almából származó lányával és az 5 újszülött kicsinyeivel együtt. Chipjük és oltásuk nem volt. Az elején nagyon félt és féltette a kicsinyeit, most már ragaszkodik és jön simiért. Kedves, barátságos, nyugodt, szobatiszta, nem rombol. A pórázon sétálást még gyakorolnia kell. Kutyákkal összeszoktatható. Cicákkal való viszonya nem ismert. Pici gyerek mellé nem javasoljuk. Lakásba vagy családi házba korlátlan bejárással, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.
Érdeklődni privát üzenetben lehet!

Gazdit keres Carmen!

Gazdit keres Carmen!

2022-es születésű hannoveri véreb keverék szuka kutya. A Soproni állatvédők mentették csontsoványan, 2 társával együtt. Kedves, barátságos, kissé félénk, aktív, játékos. Idfegenektől az elején tart, de akit megszeret nagyon szereti és ragaszkódik hozzá. Kan kutyákkal összeszoktatható, cicákkal való kapcsolata nem ismert. Családi házba, a lakásba való bejárással, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni privát üzenetben lehet!

Older posts