Gazdit keres Vivien!

Rábahídvég és Vasvár között találtak pár napja egy kölyök kutyát. A megtaláló próbálta a gazdáját keresni, de senki nem jelentkezett érte. Közben észrevette, hogy a kiskutya mindennek nekimegy, mintha nem látna. Ma egyesületünk segítségét kérte az elhelyezésében, mivel van már 2 kutyusa és nem tudja őt megtartani. Ahogy megérkezett, azonnal mentünk vele alapos orvosi vizsgálatra. Chipet nem találtunk bent. A vizsgálat során kiderült, hogy tényleg nem jó a látása, csak minimálisan lát valamennyit. Ez örökletes betegség, sajnos ezen műtéttel sem tudnak segíteni. Valószínűleg ezért dobták ki, a gazdáját nem keressük.
Az első oltását és chipjét megkapta. Iszonyatosan tünemény, kedves, bújós kutya, egy kicsi “szépséghibával”. Az orvosnál is nagyon jól viselkedett és az autóban is. Az orvosi szobánkban helyeztük el egy kis logisztika után. Szépen, óvatosan közlekedik, miután megmutattuk neki, hogy mi hol van, már ügyesen megtalálta. Igazi álomkutya!
Tőlünk a Vivien nevet kapta, kb.2022.11.28 születésű keverék szuka kutya, kb. közepes méretű kutya lesz. Lakásba vagy családi házba benti tartással fogadható örökbe. Jelentkezni privát üzenetben lehet!