Minden segítség számít, a legapróbbtól, a legnagyobbig. Segítse munkánkat, hogy segíthessünk az állatokon!

Hogyan teheti ezt meg?

Önkéntesség:

Bármikor, bármilyen jellegű javaslatot és segítséget szívesen fogadunk, ami munkánkat jobbá, hatékonyabbá teheti. Legyen szó építőanyag felajánlásáról, ügyes kezű szakemberről, olyan állatbarátról, aki mindennapjainkban, a kutyasétáltatásban, etetésben, takarításban szeretne segítő kezet nyújtani, marketingünk, vagy kapcsolataink fejlesztéséről, ha Ön kedvet érez ahhoz, hogy támogassa az állatvédelmet, jelentkezzen elérhetőségeinken!

Közösségi szolgálat:

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény alapján 2016-tól az érettségi előfeltétele lesz diákok számára, hogy 50 óra közösségi szolgálatot végezzenek el középiskolai tanulmányaik során. Egyesületünk részt vesz a programban, az állatbarát diákokat folyamatosan fogadjuk, az állatok körüli munkákban, örökbefogadó napjainkon jelentős segítséget nyújtanak.

Támogató tagság:

Bárki, aki rendszeres anyagi, szellemi, vagy tárgyi támogatást nyújt az Egyesületnek, de nem tud részt venni mindennapi munkánkban, kérvényezheti „támogató tag”-ként való felvételét az Egyesületbe.

Egyesületi tagság:

Egyesületünkbe a tagfelvétel folyamatos. Ha Ön úgy érzi, hajlandó mindennapjaiban időt áldozni az állatvédelemre, érez elég erőt és elhivatottságot, hogy aktív tagja legyen egy folyamatosan fejlődő állatvédő szervezetnek, az alábbi linken letölthető jelentkezési lappal kérheti felvételét az Állatvédők Vasi Egyesületébe.

jelentkezési lap ÁVE

Az egyesületi tagság előfeltétele a jelentkezés után letöltött 3 hónapos próbaidő, mely alatt a tagjelölt egy az Egyesületben már aktívan tevékenykedő mentor segítségével megismerheti közösségünket, mindennapi munkánkat, célkitűzéseinket, elveinket.

Jooble