(1/3)

Gazdikereső cicák

Igor

Egy hölgy kérte a segítségünket. Ő etet egy felnőtt ivaros kandúrt, de nem tudja kié lehet. Köhög, tüsszög, bolhás és atkás. A cica egyesületünk gondozásába került, jelenleg karanténban van, orvosi kezelése megkezdődött. Bükön talált, kb. 1-2 éves ivaros kandúr. Tőlünk az Igor nevet kapta. Ha valakinek hiányozna 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben érdeklődhet. 2 hétig az eredeti gazdáját keressük, az orvosi költségek őt terhelik. Ha nem jelentkezik 2 hét után oltva, parazita mentesítve, ivartalanítva örökbefogadható.

Pindur

Egy hölgy kérte a segítségünket Pindur elhelyezésében. Pindur és társa kóbor cicák voltak, de etették őket. Aztán egyszer egy “kedves” ember Pindur társát eltette láb alól elég brutális módon. :(Most pedig Pindurt szerette volna “eltüntetni” :(. A pénteki napon megérkezett menhelyünkre Pindur a tündéri fekete cicalány. Most már biztonságban van, a parazitamentesítésen átesett, hamarosan megkezdődik az oltási programja, majd ivartalanítás után örökbe fogadható. Rendkívül kedves, bújós, nyugodt, alomtiszta. Már lehet érte tolongani!   Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben.

Dexter

2018.06 születésű kandúr cica. rendkívül kedves, alkalmazkodó, nyitott. Kutyákkal és cicákkal összeszoktatható. Oltva, parazita mentesítve, ivartalanítva, lakásba tartással fogadható örökbe. Állatvédők vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben.

Vilma

Bükön találták, a gazdi nem jelentkezett érte. 2017-es születésű nőstény cica. Kedves, bújós, más cicákkal jól kijön, kutyákkal való kapcsolata nem ismert. Oltva, parazita mentesítve és ivartalanítva örökbe fogadható. Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben.

Tigris

2017-es születésű aktív, kedves kandúr cica.
Más cicákkal, kutyákkal jól kijön, embereket szereti, alomtiszta. Lakásba vagy családi házba parazita mentesítve, oltva, ivartalanítva fogadható örökbe. Állatvédők Vasi Egyesülete vagy privát üzenetben.

Pihe

2011-es születésű ivartalanított, kedves nőstény cica, sérült lábbal egy bokorban találták.
Bújós, félénk, kedves cica, kerüli a konfliktus helyzetet, cicákkal és kutyákkal jól kijön, embereket szereti, alomtiszta.
Lakásba vagy családi házba lakásba tartással, parazita mentesítve, oltva, ivartalanítva, örökbe fogadható. Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben.

Bettina

2012-es születésű ivartalanított, barátságos, nőstény cica, szíve szerint az egész napot a gazdi ölében töltené.
Nem tudni, hogy került 32 fokban a mező közepére, messze a lakott területtől, félig kiszáradt állapotban. Alomtiszta, kedves, bújós.
Cicákkal és kutyákkal jól kijön, embereket imádja. Családi házba vagy lakásba benti tartással, parazita mentesítve, oltva, ivartalanítva fogadható örökbe. Állatvédők Vasi Egyesülete tel: 30/3 907-908 vagy privát üzenetben.

Kornél

2018.09.01 születésű kandúr. Kedves, kicsit félénk, játékos, más cicákkal jól kijön. Macskanáthás volt, ez miatt az egyik szeme sérült és nem lát vele olyan jól. A hirtelen mozdulatoktól megijed, de teljes életet tud élni. Oltva, parazita mentesítve, IVARTALANÍTÁSI kötelezettséggel, lakásba tartással fogadható örökbe. Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben.

Mogyoró

2018.07.15 születésű nőstény cica. Kedves, barátságos, alomtiszta. Más cicákkal jól kijön, embereket szereti. Oltva, parazita mentesítve, IVARTALANÍTÁSI kötelezettséggel fogadható örökbe. Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben.

Denis

2018.09.14 születésű kandúr cica. Igazi rosszcsont kölyök, négy lábbal áll a tányérban és úgy eszik, ezért mindig tiszta maszat. Játékos, aktív, kedves, bújós, alomtiszta. Más cicákkal jól kijön, nyuszikat szereti, kutyával összeszoktatható, embereket imádja. Oltva, parazita mentesítve, IVARTALANÍTÁSI kötelezettséggel csak és kizárólag lakásban tartással fogadható örökbe.-Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben.

Older posts