(1/3)

Gazdikereső cicák

Gazdit keres Kiril

kb.2017.01 születésű kandúr keresi új otthonát. Bújós, játékos kis tünemény cicus! Szereti a pocakját, kedvenc időtöltése a gombolyag kergetés. Kutyákkal összeszoktatható. Kizárólag benti cicának fogadható örökbe. Oltva, parazitamentesítve és ivartalanítva. Érdeklődni: privát üzenetben

Gazdit keres Masni

2017.10.01 születésű nőstény cica. Kedves, barátságos, tündéri, de nem az a bújós cica. Nagyon nyugodt, alomtiszta, más cicákkal, nyulakkal és kutyákkal jól kijön. Az egyik hátsó lábát műteni kellett, de már teljesen jól van, kicsit furán megy, de ez semmiben nem zavarja. Oltva, parazitamentesítve és ivartalanítva, lakásba tartással fogadható örökbe. Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908.

Gazdit keres Johnny

2017.02.26 születésű kandúr cica. Gencsapátiban borzalmas állapotban csont soványan találták, ideiglenes befogadójának köszönhetően meggyógyult és meghízott. Egyedüli cicának ajánljuk, kutyákkal való kapcsolata nem ismert, embereket imádja. Kedves, bújós, alomtiszta, nyugodt. Oltva, parazitamentesítve, ivartalanítva fogadható örökbe. Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908.

Parány

Pisze testvére. Szépen eszeget és szerencsére jól van, nagyon vigyáz rá ideiglenes befogadója.
Még azért kell a drukk a kis törpének. Mindketten lányok, a becsült születési idejük március 20.

Kizárólag bentre, fiatal vagy aktív másik cica mellé, vagy pedig együtt fogadhatók örökbe.

parány

Pisze

Parány testvére, nagyon rossz állapotban egy ház tetején találták. Nagyon sovány és rossz kondiban van, persze őt is cumiztatni kell még. Mindketten lányok, a becsült születési idejük március 20.

Kizárólag bentre, fiatal vagy aktív másik cica mellé, vagy pedig együtt fogadhatók örökbe.

pisze

Pindur

Egy hölgy kérte a segítségünket Pindur elhelyezésében. Pindur és társa kóbor cicák voltak, de etették őket. Aztán egyszer egy “kedves” ember Pindur társát eltette láb alól elég brutális módon. :(Most pedig Pindurt szerette volna “eltüntetni” :(. A pénteki napon megérkezett menhelyünkre Pindur a tündéri fekete cicalány. Most már biztonságban van, a parazitamentesítésen átesett, hamarosan megkezdődik az oltási programja, majd ivartalanítás után örökbe fogadható. Rendkívül kedves, bújós, nyugodt, alomtiszta. Már lehet érte tolongani!   Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben.

Vilma

Bükön találták, a gazdi nem jelentkezett érte. 2017-es születésű nőstény cica. Kedves, bújós, más cicákkal jól kijön, kutyákkal való kapcsolata nem ismert. Oltva, parazita mentesítve és ivartalanítva örökbe fogadható. Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben.

Tigris

2017-es születésű aktív, kedves kandúr cica.
Más cicákkal, kutyákkal jól kijön, embereket szereti, alomtiszta. Lakásba vagy családi házba parazita mentesítve, oltva, ivartalanítva fogadható örökbe. Állatvédők Vasi Egyesülete vagy privát üzenetben.

Pihe

2011-es születésű ivartalanított, kedves nőstény cica, sérült lábbal egy bokorban találták.
Bújós, félénk, kedves cica, kerüli a konfliktus helyzetet, cicákkal és kutyákkal jól kijön, embereket szereti, alomtiszta.
Lakásba vagy családi házba lakásba tartással, parazita mentesítve, oltva, ivartalanítva, örökbe fogadható. Állatvédők Vasi Egyesülete 06/30-3-907-908 vagy privát üzenetben.

Bettina

2012-es születésű ivartalanított, barátságos, nőstény cica, szíve szerint az egész napot a gazdi ölében töltené.
Nem tudni, hogy került 32 fokban a mező közepére, messze a lakott területtől, félig kiszáradt állapotban. Alomtiszta, kedves, bújós.
Cicákkal és kutyákkal jól kijön, embereket imádja. Családi házba vagy lakásba benti tartással, parazita mentesítve, oltva, ivartalanítva fogadható örökbe. Állatvédők Vasi Egyesülete tel: 30/3 907-908 vagy privát üzenetben.

Older posts